top of page
IMG_1505_edited.jpg

OVER MAARTEN

(2006)

Al toen ik nog bijna niet kon praten, luisterde ik veel naar muziek, van klassiek tot pop en Nederlandstalig. Toen ik vijf jaar oud was, vroeg ik of ik pianoles kon krijgen, maar dat viel tegen. Ik moest kinderliedjes spelen en noten leren lezen. Na een jaar ben ik weer gestopt. Toch bleef de piano thuis me aantrekken, en weer een jaar later vroeg ik of er geen pianoles bestond zonder noten lezen. Bij Rootz, vlakbij, vond men dat geen probleem. Toen begon ik het weer leuk te vinden. Ik luisterde met mijn leraar naar nummers en probeerde deze zo goed mogelijk na te spelen.

Toen ik "Let it Be" leerde spelen, ging ik meezingen. Dat vond ik zo leuk dat ik kort daarna ook op zangles mocht bij Ron van der Kraan.

Nu ben ik aan een ander hoofdstuk begonnen. Ik wist al snel dat ik van muziek mijn baan wilde maken. Om dat te realiseren moet ik nog veel leren. Al lang wilde ik het klassieke geluid naar mijn genre brengen, daarom heb ik gekozen om een klassieke (piano)opleiding te volgen. Mijn leraren zijn Euwe de Jong (muziektheoreticus en organist) en Natalia Sitnikova voor pianotechniek.

​Ik hoop in de toekomst weer meer te gaan optreden om mijn liefde voor muziek te delen!

bottom of page